Slaat dit ook op jou?

Iedereen heeft er last van.

Nou ja, bijna dan.

Niet meteen beginnen aan de dingen die je te doen hebt.

Nee, eerst nog even een kopje koffie zetten. En die collega mailen waar hij blijft met zijn informatie. Je moet trouwens dringend een afspraak met de kapper maken.  Bovendien ben je meer een ochtendmens. Het lukt gewoon niet om ’s middags ingewikkelde voorstellen te schrijven.

Uitstelgedrag

Zelf had ik er ook last van. Al leek dat voor een buitenstaander misschien niet zo. Ik was druk en actief met van alles. Maar eigenlijk wist ik wel beter en vermeed ik de dingen te doen die voor veel meer rendement van mijn inspanningen hadden kunnen zorgen. Je mag weten dat het me behoorlijk frustreerde. En mijn zelfvertrouwen werd er niet beter op.

Inmiddels gaat het stukken beter. Mijn geheim? Ik verdiepte me in de oorzaken én in manieren om al dat uitstellen te tackelen. Wat ik leerde wil ik graag met je delen. En daarom heb ik besloten een serie korte filmpjes te gaan maken. Dan kun je meteen zien wat er zo heerlijk is aan coaching in de buitenlucht.

Maar eerst heb ik een klein beetje hulp nodig van jou.

Kijk maar

Klik hier en vul jouw antwoord in. Hartelijk dank!

Reacties

  1. zegt

    Met een creatief beroep blijf ik me verzetten tegen het indelen van tijd met deadlines: wat als het niet lukt? Wat als ik toch meer tijd nodig heb? Alleen al om die reden had ik lang geen uitgewerkte agenda. Dat obstakel is inmiddels getackled, maar nu het inplannen van die creatieve (lees: video-montage) activiteiten nog 🙂

    Benieuwd naar je serie!

    • Marianne Grooten zegt

      Bedankt voor je reactie Elisabeth. Voor meer mensen herkenbaar denk ik dat deadlines eerder lijken te belemmeren dan helpen. En er kan nog iets anders meespelen. Ga ik in mijn filmpjes op in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *